Amnesia maxiruha (Hinata) 5762

Mennyiség

21 990 Ft

(17 314.96 Ft + 27% ÁFA)

Ingyenes szállítás Magyarországon 20 000 Ft felett

Termékleírás

Amnesia Fashion - Eva Prokai maxi ruha fehér alapon színes trópusi minával; ejtett, gumírozott vállal; széles, gumírozott derékrésszel; horgolt csipke szegőkkel; derekán rávarrt fém márkajelzéssel a nyári Amnesia kollekcióból.

Anyagösszetétel: 100% pamut

Egy méret (one size): Derékbőség (gumírozásnál): 26 cm, Hossz: 131 cm

Kedves vásárlónk, a mérésben megadott adatok csupán tájékoztató jellegűek. Minden terméket mérünk, a megadott méretek a termék lefektetett, kifeszített állapotában vannak mérve. Figyelem! Igyekszünk pontosan és legjobb tudásunk szerint mérni, azonban a mérésből adódó esetleges eltérés esetén az nem minősül hibás teljesítésnek, azaz a termék ettől még nem minősül hibásnak! Ez egy többlet információ, mely tájékoztatásra szolgál! Kérjük ezt vegye figyelembe rendelése során.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról egy munkanapon belül e-mailben értesítjük.

Ezt az Amnesia Fashion modellt két-három munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:AMB5762
Gyártói cikkszám:(1917-4092)