Amnesia ruha (Gorola) 4329

Ezt az Origami Fürdőruha modellt (AMB4329) szállítási díj nélkül akár 1 munkanap alatt házhoz szállítjuk!
Vásárolni csak a megfelelő méret kiválasztása után tud!

Méretek


13 990 Ft
(11 015.75 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Amnesia Fashion - Eva Prokai ruha fekete színben, szűkebb fazonban, magasított nyakkal, elöl cipzáras záródással. Derék részén fém márkajelzéssel az őszi Amnesia kollekcióból.

S: 40 cm, Derékbőség: 32 cm, Ujjhossz: 59 cm, Hossz: 91 cm
M: 43 cm, Derékbőség: 33,5 cm, Ujjhossz: 60 cm, Hossz: 93 cm

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 1 munkanapon belül e-mailben értesítjük.

Ezt az Amnesia Fashion modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: AMB4329
Gyártó: Amnesia Fashion
Méret: S, M
Szín: fekete
Gyártói cikkszám: 1817-4057

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállításhoz kérjen árajánlatot!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt az Origami fürdőruha modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz. A terméket Origami dísztáskában szállítjuk így ajándékként is rögtön átadható.