Amnesia táska (4339)

Ezt az Origami Fürdőruha modellt (AMB4339) szállítási díj nélkül akár 1 munkanap alatt házhoz szállítjuk!
Vásárolni csak a megfelelő méret kiválasztása után tud!

15 990 Ft
(12 590.55 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Amnesia Fashion - Eva Prokai - steppelt bőrhatású táska piros színben, dupla zipzáros záródással, vállpántja lecsatolható-állítható, kétterű belsőrésszel, belül egy cipzáros zsebbel, oldalán fém márkajelzéssel az őszi Amnesia kollekcióból.

Magasság: 15 cm, Szélesség: 22 cm, Mélység: 7 cm

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 1 munkanapon belül e-mailben értesítjük.

Ezt az Amnesia Fashion modellt két-három munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: AMB4339
Gyártó: Amnesia Fashion
Anyag: műnőr
Szín: piros
Gyártói cikkszám: 1815-9004 piros

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállításhoz kérjen árajánlatot!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt az Origami fürdőruha modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz. A terméket Origami dísztáskában szállítjuk így ajándékként is rögtön átadható.