Amnesia tunika (Gezol) 4333

Ezt az Origami Fürdőruha modellt (AMB4333) szállítási díj nélkül akár 1 munkanap alatt házhoz szállítjuk!
Vásárolni csak a megfelelő méret kiválasztása után tud!

15 990 Ft
(12 590.55 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

Amnesia Fashion - Eva Prokai kötött garbós tunika fekete színben, bordázott passzékkal, ujján fém márkajelzéssel az őszi Amnesia kollekcióból.

(Egy méretes): Mellbőség: 46,5 cm, Derékbőség: 45,5 cm, Vállszélesség: 35,5 cm, Ujjhossz: 58,5 cm, Hossz: 89 cm

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 1 munkanapon belül e-mailben értesítjük.

Ezt az Amnesia Fashion modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: AMB4333
Gyártó: Amnesia Fashion
Szín : Fekete
Gyártói cikkszám: 1817-2086

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállításhoz kérjen árajánlatot!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt az Origami fürdőruha modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz. A terméket Origami dísztáskában szállítjuk így ajándékként is rögtön átadható.